Update: ernstig hersenletsel voor Hayden, situatie kritiek

Update: ernstig hersenletsel voor Hayden, situatie kritiek

18 mei 2017 – De organisatie van de MotoGP is met een nieuwe update gekomen over de situatie van Nicky Hayden. De Amerikaan vecht op de intensive care van het ziekenhuis van Cesena voor zijn leven.

Hayden werd woensdag aangereden tijdens een fietstocht in de buurt van Rimini. Eerder werd al bekend dat hij op de intensive care lag, inmiddels is daaraan toegevoegd dat het om 'ernstig hersenletsel' gaat. Een prognose over een mogelijk herstel kan nog niet gegeven worden. Wel wordt benadrukt dat de toestand van Hayden nog altijd 'extreem ernstig' is. Zijn verloofde is al sinds gisteravond bij Hayden in het ziekenhuis, ook zijn broer en moeder zijn inmiddels in Cesena. Ze zijn allebei overgekomen uit de Verenigde Staten.

Tijdens de persconferentie van de MotoGP in Le Mans werd uitgebreid stilgestaan bij het ongeluk van Hayden. "We denken aan je, Nicky", stond op een bord dat vastgehouden werd door de coureurs.


Reacties

Het laatste nieuws
Volledig
Compact

  1. zaterdag 11 november 2017

  2. Overzicht: alle Speleranalyses van FCUpdate.nl 10:45

      Overzicht: alle Speleranalyses van FCUpdate.nl

    Wekelijks schrijft Marco van der Heide, voormalig profvoetballer en tegenwoordig video-analist en sportschrijver, voor de…

Meer nieuws