Huntelaar trefzeker bij oefenzege Ajax op PAOK

Huntelaar trefzeker bij oefenzege Ajax op PAOK

15 juli 2017 – Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn eerst officieuze treffer voor Ajax binnen. Op De Toekomst werd achter gesloten deuren met 4-2 gewonnen van PAOK Saloniki. Waar eerder op zaterdag tegen Racing Genk (3-3) de basiself aan de bak kon, kregen tegen de Grieken ook vooral verschillende talenten een kans.

Ajax begon sterk tegen PAOK. Na vijf minuten opende Noussair Mazraoui op prachtige wijze de score. Het talent schoot vanaf een meter of twintig raak. Twintig minuten later was het Huntelaar die de score verdubbelde. Hij kopte binnen uit een corner. In de tweede helft kwam PAOK snel terug en werd het 2-2, maar het jeugdige Ajax stelde orde op zaken.

Twintig minuten voor tijd maakte Mateo Cassierra de 3-2. Vlak voor tijd maakte talent Zian Flemming er zelfs nog 4-2 van. Daarmee heeft Ajax de eerste oefenzege van het seizoen binnen. Voor het treffen met OGC Nice in de voorronde Champions League spelen de Amsterdammers nog een oefenduel tegen Olympique Lyon.

Reacties

Het laatste nieuws
Volledig
Compact

  1. zaterdag 11 november 2017

  2. Overzicht: alle Speleranalyses van FCUpdate.nl 10:45

      Overzicht: alle Speleranalyses van FCUpdate.nl

    Wekelijks schrijft Marco van der Heide, voormalig profvoetballer en tegenwoordig video-analist en sportschrijver, voor de…

Meer nieuws