Officieel: El Khayati tekent voor drie seizoenen bij ADO

Officieel: El Khayati tekent voor drie seizoenen bij ADO

23 augustus 2017 – Het lag al in de lijn der verwachting dat Nasser El Khayati zou terugkeren bij ADO Den Haag en de kogel is nu door de kerk. De middenvelder, die het afgelopen half jaar al op huurbasis in Den Haag speelde, heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan de club uit de Residentiestad.

In een filmpje heeft ADO de terugkeer van El Khayati aangekondigd. "Ik ben terug. Het heeft een beetje lang geduurd, maar dat is niet belangrijk. Ik ben terug en ben super blij om hier weer te zijn. Ik heb hier een geweldige tijd gehad het afgelopen seizoen, al was het een beetje te kort. Ik hoop op geweldige support bij deze mooie club. De komende drie seizoenen ben ik ADO-speler."

El Khayati werd geboren in Rotterdam en kwam tot dusver voor Feyenoord, Excelsior, Leonidas, PSV (allen enkel jeugd), FC Den Bosch, NAC Breda, Olympiakos Nicosia, KV Turnhout, Kozakken Boys, Burton Albion en Queens Park Rangers uit. Laatstgenoemde club verhuurde hem tijdens de afgelopen tweede seizoenshelft al aan ADO, waar de middenvelder tot twaalf wedstrijden en vijf doelpunten kwam. Sinds El Khayati een vaste waarde in Den Haag was, werd ADO van een degradatiekandidaat een middenmoter. Door twee nederlagen in de start van het nieuwe seizoen kan de club uit de Hofstad wel weer een impuls gebruiken.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As van ADO moest even geduld hebben, maar is blij dat El Khayati weer ADO-speler is. "Nasser heeft het niveau van het team afgelopen seizoen weten op te krikken. Hij is technisch zeer vaardig, werkt hard en heeft als aanvallende middenvelder een neusje voor de goal. Precies het type dat wij zochten. Iedereen binnen de club was gecharmeerd van hem, dus hebben we er ook alles aan gedaan hem terug te halen naar het Cars Jeans Stadion. We zien uit naar drie mooie jaren", zegt Van As in een persbericht van ADO.

Reacties

Het laatste nieuws
Volledig
Compact

  1. zaterdag 11 november 2017

  2. Overzicht: alle Speleranalyses van FCUpdate.nl 10:45

      Overzicht: alle Speleranalyses van FCUpdate.nl

    Wekelijks schrijft Marco van der Heide, voormalig profvoetballer en tegenwoordig video-analist en sportschrijver, voor de…

Meer nieuws