Trek-Segafredo zet lijn door met contractverlengingen

Trek-Segafredo zet lijn door met contractverlengingen

23 augustus 2017 – Julian Bernard en Kiel Reijnen zijn de twintigste en 21ste renners die vastliggen voor 2018 bij Trek-Segafredo. De Amerikaanse ploeg houdt zich rustig op de transfermarkt en zal in 2018 met een vergelijkbare ploeg in het peloton verschijnen. 

Trek-Segafredo had dit seizoen 28 renners onder contract staan. Van die 28 renners hebben er nu 22 ook een contract voor 2018. Er werden nog geen versterkingen aangetrokken en alleen Edward Theuns (Team Sunweb) koos tot nu toe voor een andere ploeg. Ook Haimar Zubeldia, Jesús Hernández en Alberto Contador verlaten de ploeg, maar zij stoppen met wielrennen.

Van de huidige selectie hebben alleen de Australiër Ayden Toovey (stagecontract) en de Portugees André Cardoso hun contracten bij Trek-Segafredo (nog) niet verlengd. Ook vanuit de wandelgangen is het rustig rond Trek-Segafredo. Luca Guercilena zei begin deze maand 'geen haast te hebben met het aantrekken van een nieuwe klassementsrenner' na het wegvallen van Contador.

Reacties

Het laatste nieuws
Volledig
Compact

  1. zaterdag 11 november 2017

  2. Overzicht: alle Speleranalyses van FCUpdate.nl 10:45

      Overzicht: alle Speleranalyses van FCUpdate.nl

    Wekelijks schrijft Marco van der Heide, voormalig profvoetballer en tegenwoordig video-analist en sportschrijver, voor de…

Meer nieuws