Stannard verlengt contract bij Team Sky met drie jaar

Stannard verlengt contract bij Team Sky met drie jaar

23 augustus 2017 – Ian Stannard heeft een nieuw contract getekend bij Team Sky. De Brit koerst ook de komende drie seizoenen in Britse dienst. De dertigjarige Stannard rijdt al sinds 2010, toen Sky werd opgericht, in dienst van zijn huidige werkgever.

Stannard, die op dit moment actief is in de Vuelta a EspaƱa, maakte onderdeel uit van de winnende Tour de France-ploegen in 2013, 2015 en 2016 (allen gewonnen door Chris Froome). Dit jaar moest Stannard de Tour aan zich voorbij laten gaan omdat hij naar eigen zeggen, zonder duidelijk aan te wijzen oorzaak, niet goed genoeg in vorm was. In februari won Stannard nog wel een etappe in de Herald Sun Tour.

Tijdens de Tour de France gaf kopman Froome al aan zijn contract met drie seizoenen te hebben verlengd bij Sky. Daarnaast trok de ploeg Jonathan Castroviejo (Movistar) en David De la Cruz (Quick-Step Floors) aan. Daar tegenover staat het vertrek van Peter Kennaugh (BORA-hansgrohe), Mikel Nieve (Orica-Scott), Ian Boswell (Team Katusha-Alpecin), Mikel Landa (Movistar) en Elia Viviani (Quick-Step Floors).

Reacties

Het laatste nieuws
Volledig
Compact

  1. zaterdag 11 november 2017

  2. Overzicht: alle Speleranalyses van FCUpdate.nl 10:45

      Overzicht: alle Speleranalyses van FCUpdate.nl

    Wekelijks schrijft Marco van der Heide, voormalig profvoetballer en tegenwoordig video-analist en sportschrijver, voor de…

Meer nieuws